BANDIRMA BÖYLE YIKIM GÖRMEDİ! ÇILGIN MANZARA!


 

Söz konusu Eski Rüya sinemasının bulunduğu yapı, Sarıköy'ün önde gelen firmalarından Star çeltik tarafından satın alınmış, Parsel üzerine yeni projenin uyarlanması noktasında yıkıma başlanmış ancak, ön cephedeki mirasçılarla mevzuatın tamamlanmaması üzerine yıkım bir yılı aşkın süre gecikmişti.

Atatürk caddesindeki eski Rüya Sinemasının devasa binasının geri kalan bölümü bu sabah başlatılan akıllara durgunluk verecek bir operasyonla yerle bir edildi. 

Güney Marmara'nın alternatifsiz hafriyat kuruluşu Gülmüş Hafriyat bu sabah erken saatlerde başlattığı 5 katlı binanın yıkım operasyonunu habercilik gereği, yine bu sütunlarda şifreli notlarla ülke gündemine taşımıştık...

Yurdun dört bir tarafında yayın yapan ajanslardan sayısız telefon aldık, Projenin ayrıntılarını niye yayınlamıyoruz diye sitemler aldık.  

Habercilik gereği zaman ve zemin oluştuğu şu saatlerde arta kalan bilgi ve metaryeli yayınlama saatinin geldiği için bu haberimizin ayrıntılarını saat 22.00 itibariyle yayına alıyoruz.

Söz konusu Eski Rüya sinemasının bulunduğu yapı Sarıköy'ün önde gelen firmalarından Star çeltik tarafından satın alınmış, Parsel üzerine yeni projenin uyarlanması noktasında yıkıma başlanmış ancak, ön cephedeki mirasçılarla mevzuatın tamamlanmaması üzerine yıkım bir yılı aşkın süre gecikmişti.

Atatürk caddesindeki eski Rüya Sinemasının devasa binasının geri kalan bölümü bu sabah başlatılan akıllara durgunluk verecek bir operasyonla yerle bir edildi.

{loadposition erdekneredeyiz}

BANDIRMA İLETİŞİM

Home
Küçük Sanayi Sitesi Girişi 
Bandırma / BALIKESİR
Email
Bandırma GÜLMÜŞ Nerede?
Google Haritada Bizi Bulun!

ERDEK İLETİŞİM

Home
Yalı Mh.Hükümet Cd. 
No:46 Erdek / BALIKESİR
Email
Erdek GÜLMÜŞ Nerede?
Google Haritada Bizi Bulun!

Misafirlerimiz

Bugün4
Dün18
Bu Hafta55
Bu Ay522
Tüm Zamanlar52341

 

Telif Hakkı © 2018 GÜLMÜŞ. Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz kopya edilemez, değiştirilemez, dağıtılamaz, kullanılamaz. 


Gülmüş, Hafriyat, İnşaat Malzemeleri, Kanal Açma, Kuyu imali, Nakliyat, Organik Gübre, Vidanjör, Bandırma, Erdek, Balıkesir, Marmara, Yükleyiciler, Buldozer, Skreyper, Greyder, Ekskavatör, Delme, Yığma ve kaldırma, Yerleştirme ve Sıkıştırma, Kum, Çakıl, Taahhüt